Kom in de feeststemming

Tijdens onze december feestmaand

Direct naar ons kerstmenu

5 December

Pakjesavond

Wij sluiten deze avond om 17.00 uur onze deuren.

Wij wensen iedereen veel plezier tijdens het Sinterklaasfeest.

 

16 December

Foute Kerst-trui borrel

Aansluitend aan de molenmarkt kunt u onder het genot van een borreltje heerlijk nagenieten van de gezelligheid. 

Trek je meest foute of lelijke kersttrui aan!

 

24 December

Dinner by candle light

Op Kerstavond organiseren we voor de eerste keer Dinner by candle light. Hiervoor zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

25 & 26 December

Kerstmenu

Vanaf 16.30 uur kunt u genieten van ons heerlijke Kerstmenu. 

Bekijk ons menu

 

31 December

Oud & Nieuw Party

Een gezellig samenzijn om het nieuwe jaar goed in te luiden.

Meer info

 

1 Januari

Nieuwjaarsdag

Helaas gesloten.

Na alle festiviteiten van afgelopen maand nemen wij nog een nieuwjaarsduik ons bed in. 

Foute kersttruien borrel

16 December

Op 16 december wordt van 16.00 uur tot 20.00 De jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd. Deze markt vindt plaats bij de Molen en beloofd nog groter en gezelliger te worden dan voorgaande edities. 

Aansluitend op de Molenmarkt organiseren wij onze eerste ‘foute kersttruien borrel’. Omdat de gezelligheid natuurlijk niet om 20.00 uur afgelopen hoeft te zijn kunt u bij ons nog nagenieten van de Kerstsfeer onder het genot van een heerlijk drankje. 

Dinner by candle light

Een unieke beleving

Dinner by candlelight

24 December

Op 2e Kerstdag 2022, bijna een jaar geleden werd op het Mgr. Kuipersplein omstreeks 16.30 uur de stroom uitgeschakeld door de netbeheerder. De reden een kapotte stroomkabel onder de grond. Een kleine handeling met verregaande gevolgen, want hoe ga je een kerstmenu op tafel toveren zonder elektriciteit. Geen licht, geen oven of frituur, geen gas, geen kassa, geen koeling, verwarming, koffiemachine, muziek of pinautomaat.

Terwijl de eerste gasten binnenkwamen waren wij druk bezig met kaarsjes aansteken, héél véél kaarsjes aansteken. Diverse acculampen werden verzameld evenals een bluetooth speaker. Bij de kiosk tegenover ons konden we nog een klein beetje stroom ‘aftappen’. Dat was alles wat we nodig hadden. Met een geweldig team, heel veel creativiteit, flexibiliteit én sportieve gasten hebben wij er een  onvergetelijke avond van weten te maken voor zowel onze gasten als voor ons zelf.

De romantische en gezellige setting die we die avond hebben gecreëerd willen we graag herbeleven. Dat gaan we doen op zondag 24 december. Uiteraard hebben we wel stroom deze keer, dus lekker eten, warme dranken, kouden bieren, én licht op het toilet, maar de grote lampen gaan uit en de kaarsjes worden aangestoken.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze unieke avond, dus reserveer snel uw plekje!

 

Kerstmis

25 December

Met Kerstmis kunt u bij ons volop genieten van lekker eten. Zowel 1ste als 2e Kerstdag serveren wij een heerlijk drie, vier of vijf-gangen Kerstmenu vanaf 16.30 uur

Voor onze jonge gasten serveren wij het kinderkerstmenu. Een klein kopje tomatensoep vooraf, frietjes met een lekkere snack en een kinderijsje toe voor maar €12,50. Na het dineren mogen ze nog een kleinigheidje uitzoeken. 

26 December

Op 2e kerstdag zijn wij vanaf 11.30 uur geopend en kunt u bij ons terecht voor een lunch of borrel. 

Vanaf 16.30 uur serveren wij ons Kerstmenu

Reserveren voor de Kerstdagen kan uitsluitend telefonisch via +31 40 22 19 107.