Feesten in onze sfeervolle zaal

veelzijdige mogelijkheden, persoonlijke aandacht
bekijk onze mogelijkheden

Voor iedere gelegenheid!

Ontdek de magie van bijzondere momenten in onze warme en gezellige hoevezaal, perfect voor diverse festiviteiten, evenementen en vieringen. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum hebt, een babyborrel organiseert, een zakelijke bijeenkomst plant of een personeelsfeest organiseert of een reünie met je oude klasgenoten, onze hoevezaal biedt de ideale setting voor gezelligheid en festiviteiten.

Een Rustieke Achtergrond Voor Jouw Speciale Gelegenheid 

Met een capaciteit van 150+ personen biedt onze feestzaal een intieme en toch ruime omgeving. De authentieke hoevestijl zorgt voor een charmante achtergrond, terwijl de warme ambiance de perfecte sfeer creëert voor het vieren van belangrijke momenten in het leven. 

Veelzijdige Mogelijkheden, Persoonlijke Aandacht 

Of je nu een intiem samenzijn organiseert of een groter evenement plant, ons toegewijde team staat klaar om aan al je wensen te voldoen. Van culinaire hoogstandjes tot worstenbroodje, we streven ernaar om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken. 

Reserveer Onze Feestzaal Voor Jouw Speciale Dag 

Laat jouw feest schitteren in onze sfeervolle hoevezaal. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek waarom onze locatie de favoriete keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en warme setting voor hun speciale dag. 

arrangementen

Een greep uit de mogelijkheden

Om uw feest compleet te maken bieden wij tal van mogelijkheden. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. We bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Drankpakketten

Afkopen, op nacalculatie, of met munten. We bieden diverse mogelijkeden.

Feesthapjes

Natuurlijk kan een hapje niet ontbreken tijdens uw feest.

Brabants Buffet

Ideaal voor grote groepen